Gyakran ismételt kérdések


Van-e különbség a hetekig tartó tanfolyam és az intenzív tanfolyam között?

Az intenzív tanfolyam és a hetekre szétbontott tanfolyam között nincs különbség! Az intenzív tanfolyam tematikája és tananyaga teljesen megegyezik a hosszabb időtartamú tanfolyamokéval. A különbség csupán annyi, hogy a résztvevő sokkal intenzívebben tanulja meg a választott tanfolyam anyagát, illetve már valamilyen masszázs előképzettséggel rendelkezik és van manualitás érzéke és tapasztalata., ezért tudja rövidebb idő alatt megszerezni a képesítést.


Milyen elhelyezkedési lehetőségem adódhat a tanfolyam elvégzése után?

Frissítő közérzetjavító tevékenységet folytathatsz, ezzel akár vállalkozói igazolvány is kiváltható (TEÁOR 960401 – Frissítő, relaxáló masszázs, 960404 – Fizikai közérzetet javító szolgáltatás), illetve a már meglévő vállalkozásodba be tudod illeszteni az újonnan szerzett képesítésedet. Ha nem feltétlenül szeretnél vállalkozó lenni, wellness központokban, szépségszalonokban esetlegesen fürdőkben tudsz még ezzel a végzettséggel elhelyezkedni, akár alkalmazottként is, Magyarországon és több számos Uniós országban is, Ha ilyen szándékod van, akkor jelezd és tájékoztatni tudlak hiteles forrásokból, hogy mely uniós országok még milyen kötelezettséget kell feléjük vállalnod.
A sikeres vizsgát követően magyar nyelvű oklevelet állítunk ki illetve igény szerint (angol és német nyelven is) Minden oklevél mellé hivatalos nyilatkozatot adunk ki, mely részletezi a tanultakat és azt, hogy hivatalos képzőnél végezted a tanfolyamot (angol és német nyelven is megkapod) Az idegen nyelvű oklevél és tematika nyelvenként: 2500Ft-ba kerül.


Van lehetőség szállás igénybevételére?

Több lehetőséget is tudunk ajánlani a közelben. Kérjen tájékoztatást az elérhetőségeinken, illetve jelezze a jelentkezési lapon.


Van-e lehetőség részletfizetésre?

Igen, saját egyénre szabott ütemezésű fizetési feltételt tudunk biztosítani számodra, ez egyéni egyeztetést igényel. A képzési szerződésben is rögzíteni fogjuk a feltételeket.


Külföldön is lehet munkát vállalni a tanúsítványokkal?

Igen, lehet munkát vállalni, dolgoznak is vele sokan külföldön. A nálunk végzett Tanulóink visszajelzései alapján, amiről konkrétan tudunk: Ausztria, Németország, Svájc, Norvégia, Franciaország, Spanyolország.


Intenzív tanfolyamokon el lehet-e sajátítani az anyagot?

A tanfolyamok gyakorlati oktatásra épülnek. Ez azt jelenti, hogy az elméleti anyagot az oktató nagyrészt a gyakorlat közben ismerteti, és rögtön átülteti a gyakorlatba.


Hogyan tudom biztosítani a helyemet a tanfolyamra?

A jelentkezési lap pontos kitöltésével. Nem szükséges előre átutalni a tanfolyam díja a helyszínen, készpénzfizetéssel is rendezhető. Annyit kérünk, hogy csak akkor küldd el a jelentkezési lapod, ha szinte biztosan tudod szándékait, mert a tanfolyami létszám korlátozott.


Kaphatok igazolás munkahelyre, iskolába a hiányzás idejére?

Iskola, munkahely kérése esetén díjmentesen igazolást állítunk ki a tanfolyam teljes időtartamára.


Vannak egyéb költségek?

A feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák a vizsgadíjat és az elektronikus jegyzet árát is. Kizárólag az idegen nyelvű oklevélért kell 2500 forintot fizetni nyelvenként.


Munkalehetőséggel kapcsolatban számíthatok segítségre?

A több száz korábban végzett hallgatóval folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, kérés esetén a kapcsolatfelvételt segíteni tudjuk.


Vonatkozó jogszabályok

2013. szeptember 1-től jelentősen megváltozott a jogszabályi környezet.
Tevékenységünk kikerült a felnőttképzési törvény (2013. évi LXXVII. törvény) hatálya alól, mivel az új törvény szerint az kizárólag az OKJ, KER szerinti nyelvi, és a támogatásban részesített képzésekre vonatkozik.
Ezek értelmében tevékenységeinkre a fogyasztóvédelem általános szabályai érvényesek.